menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Bergen op zoom weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Bergen op zoom

Een kundige Mediator uit Bergen op zoom helpt u graag verder.

Professionele mediation in Bergen op zoom werkt zo!

Doorgaans wordt een mediator ingeschakeld wanneer u en de betrokken partij er middels een onderhandeling uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een uitspraak van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost zijn. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit adviseren. Natuurlijk zorgt de mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een bepaald conflict nodig is. De goede wil van betrokken partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een goede oplossing te komen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar zullen luisteren en begrip hebben voor elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het gehele proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In deze overeenkomst staan alle regels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de basis van vrijwilligheid.

Is het punt bereikt dat alle dieperliggende oorzaken boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. In de afrondingsfase kunnen de partijen dan tot een definitieve oplossing komen, waarna deze oplossing wordt vastgelegd in de vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is besproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Bergen op zoom onder meer inschakelen bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • geschillen met overheidsinstanties
310
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.376
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Bergen op zoom

Heeft u een zakelijke mediator uit Bergen op zoom nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Bergen op zoom of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Bergen op zoom.

mac
mac
img

Ik ben Patrique van Eeden, regiomanager in Bergen op zoom. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Bergen op zoom.

Zoekt u al langer top bemiddelaars in Bergen op zoom?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen beide partijen kapot gaan en heel moeilijk te herstellen zijn. Op zakelijk gebied kan dit enorme gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezer dient bij een gerechtelijk vonnis ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als de betrokken partijen tot een goede oplossing komen, is dat voornamelijk te danken aan hun goede wil en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Met mediation bestaat er altijd de kans om tot een goede oplossing in wat voor soort conflict dan ook te komen. Bent u op zoek naar een mediator in Bergen op zoom? Zorg ervoor dat uw conflict snel tot het verleden behoort en laat verschillende professionele mediators in Bergen op zoom diverse prijsopgaven naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Bergen op zoom te zeggen hebben!

img

Reggy Prijs

Ik had haast bij het vinden van een Mediator. Een goede vriendin raadde Professionals Bergen op zoom aan en ik kan haar niet genoeg bedanken. Door het eenvoudige formulier en de goede service was de geschikte partner zo gevonden. Bedankt Professionals Bergen op zoom!

img

Annemieke van Driessen

Meteen geholpen door Professionals Bergen op zoom! De zoektocht naar een Mediator was zo gebeurd. Het contact verliep soepel en zonder problemen.

Professionals uit andere branches in Bergen op zoom

Let's Talk

Bij Professionals Bergen op zoom staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier